Om

Rock and Roll, Hard Rock, Metal, Jazz fusiou, Funk Heavy, Blues og Brasiliansk FolkmusikkVår historie

Video av Smooth Trident Rock Band liveopptreden

- Musikkfest Oslo 2022

Smooth Trident er definitivt et rockeband. Men på grunn av den sterke latinamerikanske innflytelsen til grunnleggeren Rafael Lemos. Gitarist, komponist og vokalist. At han er en brasilianer er det mange musikalske elementer som stammer fra brasiliansk folkemusikalitet i den rytmiske delen og musikalske stilen til bandet. Dette er assosiert med det afro-engelske fotavtrykket til den britiske bassisten Tabu som har en tendens til å groove mot funk, jazz, etc.… så vi har et veldig positivt tilskudd innen musikalitet. Og som det siste og definitivt magiske krydderet i denne gryten av rytmer og musikalske stiler, går inn i det faste europeiske grepet til Victourius-trommer. Så den er klar til å bli servert en fusjonsfunk metal, hardrock bluesy power latin rock euro rock blanding. Som en relativt ny formasjon som fant sted i 2021, garanterer Bandet Smooth Tridente Rock Band en musikalsk reise som bryter de multikulturelle barrierene til rockemusikk uten fordommer og uten grenser. En reise med en variert musikkopplevelse på høyt nivå er garantert på en enkel og direkte måte med ferdigforfattede sanger og tekster på brasiliansk portugisisk, engelsk og norsk. Med et aktuelt repertoar på 40 minutter demonstrerer Smooth Trident for tiden med stor stil sin allsidighet og rike rytme, og bidrar til den musikalske berikelsen av publikum.

Velkommen til dette kuletoget for rockemusikk.

 

2021

2022

Som en relativt ny formasjon som fant sted i 2021.

Men på grunn av den sterke latinamerikanske innflytelsen til grunnleggeren Rafael Lemos. Gitarist, komponist og vokalist. At han er en brasilianer er det mange musikalske elementer som stammer fra brasiliansk folkemusikalitet i den rytmiske delen og musikalske stilen til bandet. 

Dette er assosiert med det afro-engelske fotavtrykket til den britiske bassisten Tabu som har en tendens til å groove mot funk, jazz, etc.… så vi har et veldig positivt tilskudd innen musikalitet. Og som det siste og definitivt magiske krydderet i denne gryten av rytmer og musikalske stiler, går inn i det faste europeiske grepet til Victorious-trommer.

Arrangementer i år

3000+

Billetter solgt

09

Steder

13

Konserter

Våre ansatte

Tabu

Musiker / Bassist

Rafael Lemos

Musiker/ Produsent/ Lydtekniker/ Låterskriver/ Komponist/ Vokalist/ Gitarist/ Multistrumentalist/ Manager/ PR/ Daglig Leder

Victorious

Musiker / Trommeslager