Smooth Trident ble dannete i Oslo av den latino vokalist, låter skriver, gitarrist og komponist Rafael Lemos sammen med trommis Victorious som er kunstner og instrumentalist i motkommende med Tabu Afro Britiske bassist og lydtekniker.

Smooth Trident

Vokal og gitar


Rafael Lemos:


46 år gammel brasilianer fra Rio de Janeiro. Låtskriver, sanger, gitarist og multinstrumentalist og produsent er hode bak grunnlaget for bandet. Har en bachelor grad

i sosial kommunikasjon og reklame.


Grunnlegger av Antropófagos de Andrade, et band som i Brasil var basert på de samme prinsippene som den norske  Antropófagos Multicultural Rock Band. 


Nå som grunnlegger av Smooth Trident Rock Band, tar han med seg all sin erfaring og påvirkninger for å produsere høykvalitets musikk og liveopptredener som matcher hans mangeårige kunstneriske erfaring som artist, låtskriver og musikkprodusent.

www.rvql.no


Smooth Trident

Trommeslager


Victorious:


Hver morgen våkner hun med et brennende ønske om å utnytte hver eneste unse av potensialet hun har, for å få den beste ytelsen ut av alle ferdighetene hennes, og å rette denne ytelsen mot et kreativt bidrag til sosial endring.


Victorious kommer opprinnelig fra Litauen og hun hadde bodd i Norge de siste 12 årene. Hun har vært omgitt av kunst og musikk siden de tidlige dagene, og siden da har hun hatt en enorm trang til å utforske kreativiteten sin og uttrykke seg.


Victorious har en grad i kunst, motedesign og forretningsledelse. Hun har sunget, spilt gitar og keyboard i mer enn 20 år, og hun har spilt trommer i ca. 8 år. Hun oppdaterer ferdighetene i å eksperimentere med forskjellige teknologier og kombinerer alt hun har lært så langt.


For å bli kjent med kunsten hennes og henne bedre velkommen til å besøke nettstedet hennes.

www.victorious.gallery

Smooth Trident

Bassist


Tabu:


Fra London Storbritannia, 48 år. Musikker produsent og multiinstrumentaliste Tabu.

Musikk lærer og lyd og musikk studio teknikker.

Lange erfaring med band og live scener.